Workshop Pim Halkes

zondag

Speciaal voor bestuurders en leden BBM

Een workshop voor bestuurders en leden van muziekverenigingen én de kick-off van een nieuwe BOOST.*

De workshop wordt gegeven door Pim Halkes op zondag 3 juli. Neem een diepe duik in de achterliggende motivatie van je leden en ontdek waar de kansen voor de toekomst liggen!


JE KRIJGT
⏩ Een frisse blik op wat je leden motiveert, dus ook op alles wat je met je vereniging doet.
⏩ Handvatten om een effectieve toekomstvisie te ontwikkelen, bijvoorbeeld voor ledenwerving.
⏩ Ontzettend veel zin in bouwen aan de toekomst van je vereniging.


OVER PIM
Amateurtrompettist Pim Halkes is een marketeer in hart en nieren. Hij is bij diverse culturele organisaties zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Omroep Brabant marketingmanager geweest en op dit moment is hij senior-adviseur bij Smart Connections. Hier begeleidt hij organisaties als Muziekgebouw aan het IJ en de Meerpaal in Dronten bij het ontwikkelen van waardeproposities voor nieuwe doelgroepen. 


ERVARING VAN EEN DEELNEMER 
“Goede sessie met prikkelende vraagstukken. Goed om de zaken eens vanuit een ander perspectief te benaderen. Wat en hoe we het doen dat laat geen twijfel. Waarom we het doen, dat is een lastig vraagstuk.” 


MELD JE AAN
Wil jij met jouw vereniging ook op een leuke manier bouwen aan de toekomst? Meld je dan nu aan

 

* BOOST. Is het nieuwe verenigingsondersteuningstraject van de BBM: een jaar lang werken aan de ontwikkeling van je vereniging met workshops en een adviseur. De tweede editie van BOOST. start met deze workshop van Pim Halkes en duurt tot juli 2023. Meer weten over BOOST.? Kom naar de gratis webinars op 16 en 18 mei en lees hier meer op onze website!