Info

Algemeen

Brass’nWoods 2021 is een evenement dat zijn weerga niet kent. Het is een blazersfeest, maar dan opgezet in de beste traditie van… een popfestival! Compleet met foodtrucks, bars en een camping. Het wil een storm ontketenen die alle drempels voorgoed omver blaast.

Want jongeren vinden het vaak niet cool om een blaasinstrument te bespelen bij een fanfare of harmonie. Toch zie je dat ze later juist uit hun dak gaan bij de blazers-secties in pop- en dancemuziek.  

Daarom brengt Brass’nWoods een waanzinnige line-up. Vier stages, waarvan twee overdekt. Tientallen optredens, van pop, rock, jazz, Egerländer en opzwepende balkanmuziek tot bigbands, harmonie/fanfare en aanstekelijke party-orkesten. Alle genres, op elk niveau, voor iedereen. Grote solisten en bands, maar ook amateurs en nauwelijks ontdekt talent.

Meedoen? Breng vooral je eigen sax of trompet mee. Of weet je wat: kom gewoon met je hele band!   

De datum is nog niet vastgesteld, maar de openingstijden die weten we al wel. Ons programma loopt van vrijdagmiddag t/m zondagavond, en wel op de volgende tijden:

 

  • Vrijdag 16.00 - 00.00 uur
  • Zaterdag 10.00 - 00.00 uur
  • Zondag 10.00 - 18.00 uur

Ja, grenzend aan het festivalterrein wordt een kampeerterrein ingericht. Een kampeerplek kan je straks boeken bij het bestellen van je tickets. Ook zijn er legio Bed & Breakfasts in een straal van 20 km rondom Liempde.  

Organisatie

Het festival is een initiatief van twee enthousiaste blaasmuzikanten, Maarten Termeer en Henriette Smulders, uit Liempde. Zij hebben zich met anderen verenigd in de Stichting Muziekwoud om het evenement mogelijk te maken.

Samen met een team van vrijwilligers uit Liempde, die allen een grote ervaring uit diverse andere organisaties met zich meebrengen, vormen zij het productieteam van Brass ' n Woods

Zo'n blaasmuziekfestival krijg je niet zomaar van de grond. We hebben veel input en steun gekregen van ondere andere:

Top! Zonder hulp van enthousiaste vrijwilligers kan een festival als dit niet doorgaan. Als je meedoet, krijg je van ons een herkenbaar shirt, natuurlijk eten en drinken en andere voordeeltjes. Interesse? Meld je hier dan alvast aan als kandidaat.

We nemen dan contact met je op, en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Brass 'n Woods 2021.   

De laatst uitgegeven persberichten over het festival vind je op onze nieuwspagina. Meld je voor accreditatie of aanvullende informatie tot Anna Zwezerijnen, anna@brassnwoods.nl 

Voor alle andere vragen of opmerkingen: info@brassnwoods.nl